Fie criza cât de grea nu e nuntă ca a mea! VIDEO

Posted: iulie 29, 2011 in Uncategorized
Nuntă Papaiani

Nuntă Papaiani

Bulibaşa din Banatul Montan şi-a însurat nepotul

Papaiani, recunoscut ca Bulibaşa din Banatul Montan şi-a însurat nepotul la Reşiţa. Nunta s-a vrut una cum nu s-a mai văzut, aşa că mirii au fost plimbaţi cu o impresionantă limuzină albă, iar alaiul de nuntă s-a compus din cele mai noi modele de Lamborghinii, Ferarri, Porche, BMW, Audi Q 7 sau Mercedes. Chiar dacă au blocat parcări, sau străzi întregi, nuntaşii au ţinut ca toată lumea să afle că Papaianii îşi însoară nepotul

Lamborghinii Gallardo, Ferrari, Porche Cayenne, Porche, Masserati, Audi Q 7, Mercedes CLK şi cele mai luxoase modele de Audi, BMW ori VW au şocat orice trecător din Reşiţa. Nu este vorba de nici un salon auto, ci de nunta nepotului bulibaşei Papaiani, cel mai tare ţigan din Banatul Montan.

Chiar dacă au blocat parcări, sau efectiv aproape toate străzile din zona Moroasa a Reşiţei, cartier unde Papaianii îşi are vila, nuntaşii au ţinut ca peste tot să-şi facă simţită prezenţa. Dacă unii dintre reşiţeni s-au înghesiuit să vadă şi să-şi facă poze cu bolizii pe care doar în reclamele tv i-au mai văzut, alţii au fost extrem de deranjaţi că au fost blocaţi de maşinile din convoiul de nuntă şi trebuie să aştepte după nuntaşi ca să poată pleca cu maşina

După cununia religioasă a urmat o scurtă petrecere la vila bunicului mirelui, renumitul bulibaşă Papaiani, care s-a lăsat cu un adevărat festin, dar şi cu cei mai buni interpreţi de muzică populară şi manele, în frunte cu Nicolae Guţă.

De la Reşiţa toţi nuntaşii au plecat spre Hotelul Imperial de la Caransebeş, acolo unde a avut loc petrecerea de nuntă. Mirii au urcat într-o luxoasă limuzină albă, închiriată special de la Timişoara pentru nuntă, cu suma de 1.000 de euro.

InfoCS

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s